konstanty ildefons Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Wyleciał z kokonu Ma tylko chwilę życia Motyl warg różowoblady. Krąży w powietrzu percepcji Nad łąką twarzy. Głodem nękany Przysiada w kielichu niezapominajek oczu by po chwili przelecieć nad wzniesieniem nosa. Omdlały ląduje W objęciach płatków róży – - ust kochanej i najadłszy się nektaru pamięci odpływa w promieniach skąpany. Przyleci tu Gdy głód da znać o sobie Gdy róża rozchyli swe płatki.
Tomasz Pietrzak Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 do 'nosa' jest lekko filozoficznie, a potem już mdleje i motyl, i wiersz, a wszystko zostaje połknięte przez miałkośC; róż, ust etc. pozdrawiam Tomek
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 początek całkiem niezły, jednak potem banalna końcówka trochę niszczy cały obraz :/ pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A ja myślałam, że Ty do Gałczyńskiego będziesz podobny :)
stanislawa zak Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 pozdrawiam ciepło, dużo pracy przed tobą!
drewniane palce Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 w powietrzu perceprcji? nie przejmuj się tak swoją rolą. ogólnie to spuść z tonu i nie biersz sobie do serca swojego nicku- nie próbuj pisac jak gałczyński, nic z tego nie będzie. przemyśl to dobrze. pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 a mnie ten wiersz użekł, ostatnio się permanętnie całuję i ten tekst wzbudził we mnie bardzo pozytywne odczucie, bardzo fajnie ci to wyszło, a że końcówka jest jakby troszkę na siłe, to mi to nie przeszkadza w daniu ci dużego plussssssa nisko się kłaniam i pozdrawiam
konstanty ildefons Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 dzieki za komentarze w sumie to był to wiersz sprzed 11 lat nastepnym razem dam cos nowszego
Rekomendowane odpowiedzi