Miłka Maj Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 od czasu do przestrzeni pomiędzy zatracić najgłębiej tak bym chciała
Miłka Maj Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 zaznaczam: miniaturka procentowa:))), Izula świadkiem:))) M.M.
kalina kowalska Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 każdy by chciał :) podoba mi się pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 najlepsze to „najgłębiej” też bym chciał:p
Oscar Dziki Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 malutkie ilością i jakością. Niczego nie pokazało mi.
vacker_flickan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Oskarku drogi, jakością jest autorka:D
Miłka Maj Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oskarku, nie Tobie bym chciała pokazywać M.M.
Miłka Maj Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ajajaj, Karolku, ja też tak chcę... /iza ps. sorki, my MM, za spam, musiałam, zresztą: liczę na Twoją wyrozumiałość;)) /i. Dla Ciebie wszystko: samolot, lotnisko i wyrozumiałość też, :)) M.M.
Oscar Dziki Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oskarku, nie Tobie bym chciała pokazywać M.M. to nawet dobrze, pewnie nic ciekawego do pokazania nie masz (sądząc po tekście) dość tych uprzejmości:)
Rekomendowane odpowiedzi