Confiteor Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 9XI05 o ile miłość potrzebuje dwojga żeby się wyżywić opchać do reszty zmysły niezbędnymi kaloriami spojrzeń i smaków o tyle jej brak staje się pretekstem do samolubnych nocnych spacerów po śmietnikach wzdłuż chodnika zmoczonego kroplami gwałtów pozostając rozdwojeni chlubimy się każdą myślą wolną od jesiennych upokorzeń
Regina Misztela Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 coś tam widnije, ale to jest naprawdę bomba kaloryczna, ciężka się robie po pierwszym czytaniu, za drugim, trzeciem tracę wagę, zyskuję równy oddech..może być!:)
Espena_Sway Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 treść wiersza bardzo przyzwoita, choć propozycja Alter jest interesująca; dwa wersy proponuję wyrzucić, rzeczywiście sprawiają, iż wiersz wydaję się przytłaczający pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Mniej więcej środek podoba mi się najbardziej... ale błąd ortograficzny mną rzucił strasznie. pozdrawiam /Arek
Confiteor Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 dzieki za dobre slowo i rady z tym bledem to dziwnie wyszlo bo bylem pewien ze jest przez 'ch' ale sprawdzilem w wordzie i mi podkreslil juz poprawilem faktycznie wygladalo strasznie pozdr
Anna_M. Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 rozdwojone wrażenia - pierwsza część całkiem ciekawa, druga - moim zdaniem - zbędna, gorsza, nie chcę powiedzieć - niepotrzebna. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi