Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 bardzo łatwo możesz mnie znaleźć przecież szukać siebie nie wzbraniam za zakrętem na ciebie czekam przejdź najśmielsze oczekiwania 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 co zapewniasz za tym zakrętem w ramach usług szeroko pojętych wyprasujesz życie pomięte lub otwierasz miłości zamknięte? Pozdrawiam Jacek 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jacku, obiecuję za tym zakrętem w ramach usług szeroko pojętych tak uładzić życie pomięte że zapomnisz co to są wstręty. Dziękuję, Twój talent się marnuje! :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 czy te wstręty to zapniesz agrafką lub haftkami ścisniesz w błękicie lub czy sądzisz że przyjdzie to łatwo aplikacją pogrążyć w niebycie? imponujesz mi swoim talentem! :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 A gdzież mi do Twojego, Kolego :) ja te wstręty zapnę zatrzaskiem choć zatrzaski poszły w niełaskę wtedy błękit się rozbłękici aż się wreszcie niebytem nasycisz :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Mój nawet Aśce nie dorównuje to lepiej je zasuń zamkiem błyskawicznie tak jest na topie gdy obudzisz się wiosennym porankiem i powiesz "mam ciebie dość - chłopie" miła konwersacja Jacek 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jacku, mój "talent" do Ciebie nawet nie połowa cóz mówię, nie ćwiartka ale teraz głowa tak mi jakoś sennie do poduszek leci że wybacz Wać Panie pożegnam Waszeci :) 1
jasiu zły Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Alicjo, przykro mi to pisać, ale tym razem to już spotworzyłaś. Gdzie tu jest jakiś koncept, cokolwiek dla odbiorcy? Nawet gdybym dostał taki wiersz od dziewczyny, to też nie wiem czy bym się cieszył (treść!)... Niestety - dla mnie to klapa.
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 No Jasiu, Jasiu - ja Ci takiego wiersza nie wyślę. Nie wyślę Ci żadnego, bo Tobie sam Diabeł nie dogodzi (sorki) Nie widzisz konceptu? Racja chyba już późno, może rankiem zobaczysz, a jeśli nie, to i tak chyba straty nie będzie, nie przejdziesz tych Najśmielszych Oczekiwań. Pozdrawiam rozbudzona - ze snu :)
Rekomendowane odpowiedzi