Tali Maciej Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 wysp ani o poranku to-nie-my na wzburzonych falach prześcieradła wtuleni w jedwab własnych ciał gilgamy ciepłym Eurosem** oddechu wstrząsy galopujących serc rytmizują ciszę usta jeszcze głodne ciepłości po całun ków tak czy s tych skażonych magnetyzmem ciał konwersacja spojrzeń pożerająco-znamienujących magia ściskanych dłoni splecionych palców holistycznie stwożona chwila blis kości zostały rzucone nieme gesty tak wiele mówiące **Euros z „Mitologii” Bóg wiatru zachodniego * (z łac.) Kości zostały rzucone
Vera_Ikon Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jezu... zakochałam się. Bardzo, bardzo. Za klimat i intelekt, za dreszcze-o-jeszcze. Błyskotliwie i urzekająco. Czepiać sie będe tylko: pożerającoznamienujących - jak dla mnie za długie i męczy wzrok, może rozbić chociaż myślnikiem? Dronostka. Poza tym... jest mój. Daj go do P, to wrzucę do ulubionych :) (Ale Ci nasłodziłąm...) pozdr
Tali Maciej Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 lubie takie słowa, i cieszę się jak komuś się moje wypociny podobają, co pewnie świadczy o podobnym podejściu do tej tajemniczej zagadki jaką jest bliskość kobiety i męrzczyzny nisko się kłaniam i pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 stworzona czy strwożona? ale fakt, ładnie napisałeś o miłości! pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Stasiu w słowie stwoŻONA , tym razem błąd był celowy chodziło mi o nadanie dwuznaczności z naciskiem na żona, ale dzięki za baczne oko, nisko się kłaniam i pozdrawiam
Anna Maria K. Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ALEA IACTA EST! Drobna pomyłka w tytule.
Tali Maciej Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 dzięki za poprawkę w tytule, jak będę umieszczał w p, to zwrócę na to uwagę nisko się kłaniam i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi