kall Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 posiwiały włosy na balkonie - kolejna wiosna
M.Senecki Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli mnie pamięć nie myli w Słowniku Języka Polskiego wydawnictwa PWN nie ma słowa "zsiwieć". naturalnym wydaje sie użycie wyrazu "posiwiały"! To tyle w kwestiach formalnych. O reszcie się nie wypowiadam, to rzecz gustu. Pozdrawiam serdecznie M.Senecki.
kall Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 u mnie w wiosce tak godoją :D oczywiście zaraz poprawię ;) pozdrawiam kalina
tygrys_pietrek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raaany pewnie kataru dostala :)
kall Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 nieeee :) balkon ocieplany :D pozdrawiam
Ann N.N. Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raaany pewnie kataru dostala :) To tak troche wyglada jakby stala tam i stala... wg mnie za bardzo rozciagniete w czasie, ale pomysl i tak ciekawy. Pozdrawiam
kall Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ukrywam, że taki był zamysł. Julia wciąż miała czekać na swojego Romea. przez wieki. wręcz wieczność. pozdrawiam (dziękując za wizytę ;) kalina
Rekomendowane odpowiedzi