Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 zostawiłam chyba u ciebie rękawiczki na moje myśli, nie zwykłam się tak obnażać proszę, zapakuj i przyślij. niech ci nie przyjdzie do głowy żeby je poprzymierzać, mógłbyś zmienić ich rozmiar gdybyś im nie dowierzał.
marri huana Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ze zdziwieniem muszę przyznać, że przyjemnie się czyta; taki miły wierszyk. pozdr
stanislawa zak Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 nie tylko miły i nie tylko wierszyk, to coś więcej! to prawdziwa poezja! pozdrawiam serdecznie!!!
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 marri huana - czemu ze zdziwieniem, jesli mogę zapytać? Stasiu - :)
marri huana Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie spodziewałam się, że spodoba mi się tego typu wiersz. pozdr
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 marri huana - zgaduję, że gustujesz w białych. No to i ja przyznam, że od czasu do czasu zadziwiam się białym. Dziękuję :)
jablkova Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 świetny wiersz!!jestem pod wrażeniem niebanalnego stylu.. w koncu jakas odmiennosc:) pozdrwaim
Espena_Sway Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 krótki, na temat. a ja na tak jestem pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Ewa_Kos Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 jak zwykle bardzo mi się podoba no bo to styl ,który jak żaden do mnie przemawia.Wiem,że są tacy ,co im to nie ''leży'',ja sądze,że to często z wiekiem przychodzi,(miałam na myśli czytających) co wcale nie wpływa w/g mnie na urodę wiersza.Alu do ulu.zabieram i sredecznie pozdrawiam. EK
le_mal Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 gwiazdka na stronie!pozdrawiam !
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jejku, dziękuję Wszystkim :)
Rekomendowane odpowiedzi