Miłka Maj Opublikowano 4 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 mądrość muzyki rozebrała moją duszę stoję tak obnażona pomiędzy zwrotką a refrenem lecz w swym osłupieniu jeszcze kradnę każde słowo i nuty przywdziewam w pośpiechu obyś tylko nie dostrzegł mojej nagości
drewniane palce Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nie rozumiem tej maniery którą tu wplatasz. mówię tu o 'lecz' w miejscu gdzie w ogóle nie pasuje, czemu nie zwykłe, proste 'ale'? czemu 'pomiędzy' zamiast 'między'? zmieniłabym jeszcze 'obyś' na 'żebyś'. no i ta dusza, ble, nieładne. tę pierwszą zwrotke zmieniłabym na 'głębokość muzyki ekshibistonistycznie obrała resztki tego co mam w końcach palców'; oczywiście nie mówię tutaj że masz tak diametralne to zmienić, podaję tylko przykład tego jakbym ja to obrała bardziej dyskretnie. pozdrawiam
Miłka Maj Opublikowano 4 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Maniera ma swoje uzasadnienie: 'pomiędzy'-bo zawieszona, 'obyś'-jest ostrzeżeniem, a 'żebyś'- życzeniem, no i nie wiem dlaczego Ci się moja dusza nie podoba. Przy tym ta 'głębokość'-nie mierzyłam muzyki. pozdrawiam M.M.
vacker_flickan Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 jaka autorka, taki wierszyk — uroczy:D
Miłka Maj Opublikowano 4 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Uroczy?! Sobie pogadamy. Buzia duzia. M.M.
stanislawa zak Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 w nuty się przyodziewasz przed czy po?
stanislawa zak Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 zagraniu, oczywiście!
Espena_Sway Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ciekawy koncept, wykonanie też może być pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Miłka Maj Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 :))) oj, chciałabym 'po', ale niestety nie ma nawet 'przed'; oczywiście!:))) pozdrawiam ciepło M.M. p.s. moje 5-letnie dziecko zdefiniowoło ostatnio kwestię gustu człowieka. I wiecie co? Hmmm, daje do myślenia:" Gust to jest smak człowieka, że podobny jest do myśli." No to smakujmy siebie, :)))))
jarzebina Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Podoba mi się ,nic dodać nic ująć.Pozdrawiam
Anna Rejniak Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mi tez sie bardzo podoba:) P.S. Drewniane palce, "lecz" jest uzasadnione w owym miejscu:P Pozdrawiam autorke, podoba mi sie twoj styl.
Miłka Maj Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Dziękuję za wszystkie 'tak' i za wszystkie 'nie'- szczególne:))) dla moich 'sentymentów': Izy, Uroczego, Stachny. Espeno-Ty też mnie zaciekawiasz :)) Aniu, jarzębino: miło mi, że tu zajrzałyście :)) pozdrawiam M.M.
Rekomendowane odpowiedzi