Tali Maciej Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 "Wstaję lewą nogą" ze względów mojej leworęczności i nożności pierwsza fraza przypadła mi całkiem do gustu, a puźniej już z miłym nastrojem schrupałem ten nast(ko)rojowy tekst nisko się kłaniam i pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mi się podoba - podtrzymuję tezy z warsztatu :) pozdr serdecznie
Espena_Sway Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze wiedzieć Maćku, że jesteś leworęczny, widzisz ja też po części jestem ;), tzn jestem oburęczna :P dzięki za komentarz, pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Vero, cieszę się z Twojego podtrzymania :) dziękuję za komentarz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Probowałem odczytać w ciekawy sposób i udało się tylko połowicznie... może trochę już za dużo czytałem wierszy w podobnym stylu. pozdrawiam /Arek
Espena_Sway Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku, dzięki za odwiedziny pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi