Vera_Ikon Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ta bajka miała wiele wersji a każda bardziej banalna od poprzedniej z naszego sprzeciwu wobec grawitacji z nas tylko guzy i siniaki tylko ból w kościach zużyte słowa i tak nie oddały nie dotknęłam nimi ciebie ni choćby znaczenia wiesz teraz ciężko głuchymi nocami dzielić swe tętno między dwoje i udawać że nie wzrusza ta melodiażyciem było to coś co się nam zdarzyło tamtej nocy dziesięć centymetrów nad ziemią a ból w kościach minie [29.10.2005.]
Tali Maciej Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja podtrzymuje warsztatowe słowa z plusem nisko sie kłaniam i pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 początek dobry, a zakończenie baaaardzo na tak :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
M._Krzywak Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Dodam od siebie: dla mnie na tak. Czy w każdym jest coś z Ikara? A dla każdego faktycznie to się różnie kończy. Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!1
stanislawa zak Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 minął ten bół w koćsiach?czy to specjalne słowo?pozdro,
Vera_Ikon Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Maćku, Espeno, M. - serdeczne dzięki :) Stasiu... nie minął. Ale warto było :) pozdr serdecznie
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Od "wiesz..." jest rewelacyjnie. pozdrawiam /Arek
Vera_Ikon Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Dzieki Arku :) Fajnie, że chociaż część :) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi