Espena_Sway Opublikowano 31 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 świetLna urwała się z okładki przy rozbłyskach ciekawskiego bliska jesteś problemami to nie stół romantyzmu techno maniaka nie zachwyci nasz smak wciąż na nowo próbujemy życiapodobno przez żołądek do serca jeszcze wiele stron zostało do odkrycia moda na eklektyzm wróci kiedyś
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 bardzo ciekawe i wymowne Buziakibezsenne:*foryouŁejeczko:*
Mirosław_Serocki Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 takie błędy w wersyfikacji, że aż zęby zgrzytają. przerzutnie mają czemuś służyć, a tutaj ta służba wielce niepewna i nieprawdziwa. a ta "swietlna" rozbita w ten sposób to niby że co jak? chce Pani dzielić wyrazy, to niech Pani z sensem to robi. No i ten banał pisany kursywą. ciumki ciapki.
Espena_Sway Opublikowano 31 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bielaczku, dziękuję buziaczki zaspane :* 4U
Espena_Sway Opublikowano 31 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Panu za konstruktywną krytykę, cóż jestem początkująca więc ciągle się uczę :). postaram się coś pokombinować z wierszem pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 31 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 poprawiłam, jak teraz?
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Mi się podoba również... jeśli coś bym miał zmienić to zamias: "podobno przez żołądek można znaleźć się bliżej serca", napisałbym po prostu "podobno przez żołądek do serca" pozdrawiam /Arek
Espena_Sway Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, Areczku dziękuję bardzo za komentarz, cieszę się że Ci się podoba. Co do propozycji zamiany, muszę się nad nią zastanowić :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi