Arkadiusz Jaworski Opublikowano 30 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Miłość, Miłość Co to znaczy? Czy to sa długie wieczorne spacery Naprawde niewiem Ale wiem to napewno że gdzieś w głębi mnie a dokladnie w sercu widnieje piękny napis KOCHAM CIĘ Jest on przeznaczony dla Ciebie
Tali Maciej Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 straszne, oj łala boga nie pisz o miłości w taki sposób, chyba, że w formie sms-a do licealistki wiersz jeśli to można tak nazwać jest jak tandetna spudnica z lumpeksu, ja tego nie kupuję nie wiem czy coś się da tu zmienić nisko się kłaniam i pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Oj ciężko... Dam Ci radę: nie pisz o miłości tak banalnie i dosłownie i przyziemnie. Zastanów się jak ją przeżywasz, jakie emocje do Ciebie docierają, jakie odczucia, zapachy, obrazy, dzwięki. Miłość ma kolor i smak. I to dla każdego inny. Rusza Cię wyznanie: miłość, miłość lalala kocham cię itd? Rusz głową i zmysłami! (koniec ochrzanu) :) pozdr
Adam A Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Podpisuję się przed przedmówcami. Aczkolwiek pasuje wierszyk do walentynki faktycznie. (O ile masz, max 17 lat ;) Czekam na inne spojrzenie na miłość w Twoim wykonaniu. Pozdrawiam
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ta kto sie porywa z piorem na milosc a nie ma doswiadczenia w 1 jak i w 2 - polegnie jak Ty tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi