eszeweria Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ciągłym przerywaniem wyśnił obraz zerwanego mostu i wodę płynącą frywolnie już nie zniewoloną pląsające mary jednorożca który wyginął kilka myśli temu
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 coś tutaj jest postaram się wyciągnąć najciekawsze i dodać moze coś od siebie Tomixna wyrywki obraz zerwanego mostu i wodę wyśnił płynąc razemnad marami jednorożca który wyginął kilka myśli temu pozdrawiam T
eszeweria Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Dziękuję za ten ostatni wers:) Niezmienie mi przypadł do gustu. Inspiracją było wspaniałe dzieło choć tym razem hiszpańskiego "szaleńca" i może dlatego pozwolę sobie jednak zachowac resztę w niezmienionej postaci... Wątpliwość poważną budzi we mnie fragment "pląsające mary / a nad nimi"... Prześpię się z tematem, a rozwiązanie przyjść powinno samo:) Pozdrawiam serdecznie.
Jan Postul Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 "Który wyginął całkiem przed chwilą"- jeszcze bardziej mną porusza. Nie wiem, może to jedynie wrażenie estetyczne, może melancholia dnia dzisiejszego. Coż. Taki już jestem. Człowiek nigdy nie wie co w danym momencie łapie go za kostki, dreszczem dotyka pleców. A jednak tak czasem bywa. Obrazy.. to niesamowite umieć przenieść ręką na papier, co widzi się pod czaszką. Czyżby inspiracja produkcją filmową? Szasta- duszą. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi