Jan Postul Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Mariaki Risk Lodowca Brukowcom na przekór Plut Onem poniosła Zacietrzewienie liter Rewoluc Ja- pośrodku Sześć ameryk-askich zer Ciemnozieloność przerosła Kołtuny dynamitem Żyć El mamrotem Przez rocza żeber-szmer Myśl szuflad-ą poniosła Nasza. -Dama Kier
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ciekawa zabawa słowem ale za dużo jej męczy widzę próba wejścia w świat forum no całkiem całkiem ale wywalić wielkie litery na początek może co nieco pomogę Tomixmariaki riskłodowska złożyła brukowce na przekór plutonem rządzi zacietrzewienie literrewoluc - ja pośrodku ciemnozieloność przerosła kołtuny dynamitemżycie mam-rotem przez żeber-szmer myśli szuflad - ą poniosła nasza dama kier pozdrawiam T
Jan Postul Opublikowano 30 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Dziękuję serdecznie za komentarz. Literki już zmieniam, jeśli rażą, kotłują. Fakt. Chyba za wiele wielkości. Bardzo podaba mi się propozycja modyfikacji. Cieszę się, że ktokolwiek znalazł sens, poznał, potafił zauważyć zdarzenie, osobę, myśl moją na kartce. Czy próba wejścia na forum?Nie wiem. Napisałem właściwie za namową. Jeszcze raz dziękuję. Treści zmienić nie mogę, przynajmniej tutaj- zmieniam jedno słowo. Nie zmieniam reszty, bo poznaję na nowo, niech te słowa żyją, ewolują, rozwijają się dalej. Niech dręczą. Zobaczymy co wyniknie- pod koniec. Pozdrawiam serdecznie i wiele ciepła życzę. Nobel 1903 mariaki risk lodowca brukowcom na przekór plut onem poniosła zacietrzewienie liter rewoluc ja- pośrodku sześć ameryk-askich zer ciemnozieloność przerosła kołtuny dynamitem żyć el mamrotem przez rocza żeber-szmer myśl szuflad-ją poniosła nasza. -Dama Kier
Rekomendowane odpowiedzi