Regina Misztela Opublikowano 22 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 już minęła ochota na omdlenia psychiczne dołki wykopywane w pamięci spadanie w fizyczną miłość no nie żartuj sobie teraz że żyć nie umiesz bez mojej ręki która pomagała odpinać stanik a jednak myślisz : powstanie znowu z ciała i ciała dla kogo miałabym wygrzebywać piersi z grobu uda uczyć francuskiego nie bądź taki pewny siebie jeszcze może przytrafić się epilepsja gorzej śmierć żeby tylko nie w trakcie stosunku przerywającego nas na osobne śniadania
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Mmmm bardzo! Może inna wersyfikacja? pozdrawiam /Arek
Regina Misztela Opublikowano 22 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 no troszkę zmieniłam chyba bardziej wyraziscie jest teraz:) dziekuje za komentarz Arku
stanislawa zak Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 właśnie zastanawiałam jak odwrócić wersy a ty już to zrobiłaś i dobrze, ale nie przerywaj to szkodzi zdrowiu, śniadania sie-je w parze, he hepozdrawiam serd!
Gość Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Regino zaskoczylas mnie tym wierszem pozytywnie ;) zostawiam slad i pozdrawiam serdecznie .
ma rzena Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 świetne :))) czekam na więcej - pozdrawiam
Adam A Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Jak dla mnie - wiersz z prawdziwym kopem. Czekam na więcej kopów ;) Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 niezły tytuł, nie przeczę , że przyciąga :P, ale ma do czego bo tekst jest również dobry, + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Oscar Dziki Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 B. dobra końcówka. Reszta tez w porządku. nie łapie tych dołków wykopywanych w pamieci. nie podoba się też "pewny siebie" (mało poetycki zwrot, jakiś taki prostacki). Mogłabyś wyjaśnić, o co chodzi z "udami uczonymi francuskiego". bo mi się zdaje, że w tej postaci, to uczysz czyjeś uda (nie swoje), a tego sobie jakoś wyobrazić nie potrafie. całujesz je? Ale to ostatnie to tylko moja ciekawość, co konkretnego miałaś na myśli, a nie zarzut. Pozdrawiam.
Oscar Dziki Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Na serio masz na imię Regina? :P
Regina Misztela Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 może zaczne od drugiego pytania, tak naprawde mam na imię Regina:) co w łacinie oznacza królowa;) jeśli chodzi o pierwsze pytanie to hmm jakby to powiedzieć zawstydziłam się, także nie odpowiem co i jak z tymi udami;) miłej interpretacji własnej życzę;) p.s naprawde masz na imie Oskar?;) Reginka
Oscar Dziki Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poczytaj moje komenty i to jak niektorzy na nie reaguja i odpowiedz sobie na pytanie, czy na moim miejscu zdecydowałałabyś się wystąpić pod prawdziwym imieniem:).?
Niebieska__Anielica Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Gratuluje :)) poprosze o kontynuacje czy kiedykolwiek uda ci sie nie przerwac naprawdę kolacji...? Swietne. Joasia :)
jasiu zły Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Dobre, takie jak lubię! Wiersz jest po prostu cacy - nareszcie coś w erotycznych klimatach i z jebnięciem. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 tak jak po masełku i z bodźcami telepatycznymi pozdrawiam T
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 bardzo na tak, mam nadzieje na ciąg dalszy
Regina Misztela Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 dziękuje wszystkim za zainteresowanie wierszem, no cóż musi być tez na tym forum jakies urozmaicenie, a erotykow tu malo;) Maciej - postaram się dopisać...
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no pięknie :) pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi