Anna Maya Opublikowano 22 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Głupia byłaś po co otwierałaś ramiona każdy mógł wejść każdy mógł wyjść Zgubiłam klucz pokusa była zbyt wielka- nie być przeszkodą być zaproszeniem lub drogą wolnego wyboru
Gość Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Anno - końcówka ok lecz poczatek nie za bardzo . Jakoś tak nie pasuje mi pierwsza strofa do drugiej ... serdecznie pozdrawiam .
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ja bym wiersz lekko zmienił, bo jest fajny pomysł ale wykonanie nieco gorsze 1 strofa jest pisana w drugiej osobie a 2 strofa w pierwszej więc dlatego się to dziwnie czyta zmieniłbym to lecz nie jesteśmy w warsztacie i mi nie wypada, jak dostanę pozwolenie od autorki to go zmiksuje nisko się kłanim i pozdrawiam
Anna Maya Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 dziękuję za wszelkie sugestie dotyczące tego tekściku,to moje, prawdziwie bardzo pierwsze kroki i konfrontacje,pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 a drugą strofę może kursywą potraktować? wtedy znalazłoby się uzasadnienie dla zmiany osoby ;) ogólnie dość przeciętnie, raczej słabo, ale jeżeli to początki - nie jest najgorzej, lubię kiedy ktoś zaczyna pisać wiersze nie rymując ;) widać, że ma jakieś wyobrażenie :)) pozdrawiam Cię
Rekomendowane odpowiedzi