j.renata Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Zmieniono latarnika /to fałszywy drań do tego leniwy/ wyblakłe efemerydy też nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości nawet piękne siostry Williams już nie odbijają tak jaskrawych piłeczek Migocze przedsionek trzeciej fazy energetycznego uniwersum i nikt wcale nie wspomina na ten temat niewzruszona stoi nawet nasza gotycka katedra Jedynie sen wyprzedzając przyszłość pokazał jak włączasz światła mijania /I tylko ja wciąż nie mogę dać wiary/
stanislawa zak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 zrób coś z wersyfikacją, możesz?pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Treść mi się podoba, ale Stasia ma rację. Pozdrawiam serdecznie. EK
j.renata Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 czy tak lepiej? pozdawiam
stanislawa zak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 tak, zdecydowanie!
Vera_Ikon Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 To najbardziej:Jedynie sen wyprzedzając przyszłość pokazał jak włączasz światła mijania /I tylko ja wciąż nie mogę dać wiary/ Co do reszty... jak dla mnie miejscami nieco przekombinowane:Migocze przedsionek trzeciej fazy energetycznego uniwersum Ale pomysł - ciekawy :) pozdr serdecznie
j.renata Opublikowano 22 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Stanislawo, Ewo dziękuję za pomoc, rzeczywiście jest lepiej Vero dla mnie to niemal esencja niby wszystko gra, bo to tylko migotanie 3fazy a jednak wskazuje poważny problem nieznaczny objaw a zakloca funkcjonowanie calosci i co, dasz wiare takiej diagnozie? przezylismy przeciez te dwie fazy ale moze Masz rację, może to zbędny i przekombinowany zlepek slow pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi