Niebieska__Anielica Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 chce zasnąć na księzyciu... na łóżku za małym... na niewielkiej górze co będzie światem całym naszym... chce zasiać na księzyciu... maków polnych pęki... chce słuchać razem z tobą... jak cisze wypełnią dźwięki... sonaty... chce księżyc uśpić... niech na chwile zamknie oczy... odpocznie minutkę... niech nas nie zaskoczy... w miłości... Chce napisać na księzyciu... flamastrem zielonym... echo co niesie namiętności w twym ciele nieskończonym... pięknym... zabierzesz mnie tam... prawda me kochanie... zabierzesz mnie na skrzydłach nocy... gdy księżyc pozostanie a mnie... zabraknie...
Tali Maciej Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 czy aby nie lepiej umieścić to wpierw do warsztatu, tekst jest słaby, dużo z nim trza jeszcze zrobić, jak na razie jestem na nie nisko się kłanim i pozdrawiam
51fu Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 'księzyciu' ??? ..., ..., ..., ...! — Czy to wszystko konieczne? Niestety jest to słaby kawałek. Pozdrowię tylko. // 51
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpisuję się pod tym komentarzem pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
piuracz Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 A mnie właśnie się miło czytało. Wiersz rodem z Księżyca.. lecz z pogranicza Bieszczad ;) Ładna, spokojna sielanka. Pozdrawiam
Quimeen Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Treściowo płytkie. Forma beznadziejna.
Rekomendowane odpowiedzi