Kamila_Ilska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Umawiał się z Nadzieją na wpół do czwartej Zdążysz? Zdążę Nie zjawiła się Nie zdążyła przebiec na drugą stronę torów kolei losu
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jest tu coś co mi się bardzo podoba :) szkoda tylko, że te koleje Losu tak jakoś jeżdżą nieuważnie.... Serdecznie pozdrawiam Natalia
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chyba "umówił", co? Świetnie połączyłaś treść z pointą. Zabawne, jak można płynie operować symboliką. Treściwy wiersz. s.m.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Biorę sobie do poczytania, taki fajniutki jest. A swoją drogą to beznadziejnego pecha miała ta Nadzieja:)))
Oskar_Rakowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wg. mnie świetnie złożony wiersz. nie jestem krytykiem, wolę bardziej oceniać krytycznie własne prace. Kiedyś napisałem "śmierć popełni samobójstwo" i min. pod tym względem Twój wiersz wydał mi się bliski:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi