kall Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 pazurem drapie za uchem - alergen mruczy kolejnym nie-siennym katarem prowadząc konwersację z sąsiadem kokietuje wąsem mój układ immunologiczny strzeż się wieczornych spacerów - na niewierność też jestem uczulona
kall Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 witam :-) historia utworu trochę zawiła. wpierw powstał zamysł zapisany na zaproszeniu na osiemnastkę :-) później postanowiłam umieścić pierwsze wersy w formie haiku. teraz odważyłam pokazać się na forum. pozdrawiam kalina
Luthien_Alcarin Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 TY za duzo ostatnio się rozbijasz po lekarzach i pulmonologach:p a pointa na + Pozdrawiam Agata
kall Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wina polskich lekarzy - zbyt domyślni są. wolałam żyć w nieświadomości :p pozdrawiam :-)
fr ashka Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 mam beznadziejny humor, znaczy sie nie mam go dziś, wszystko mnie drażni... i tylko Twój wiersz wywołał usmieszek... plus!
kall Opublikowano 16 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dziękuję bardzo :-) taki był właśnie zamysł wiersza - z jajem :p pozdrawiam kalina
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 wow, jestem pełna podziwu chyba dlatego że sama jestem alergikiem ;(. interesująco ujęty, nietypowy motyw + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
kall Opublikowano 16 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dziękuję Espeno za wizytę i dobre słowo; tak to właśnie jest z nami alergikami - nawet mruczący kot może byćprzyczyną zmartwień pozdrawiam kalina
Agnes Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 zawsze chciałam mieć kota-niestety alergia nie pozwala. teraz mnóstwo ich biega pod blokiem. też są urokliwe choć na odległość. przyjemny, dopracowany wiersz Kalino, gratuluję czepiając się jedynie "nie-siennego kataru". Ostatnio jestem uczulona na takie kombinacje. przeciez nie ma niesiennego, jest sienny :) ale to tylko moje widzimisie buzia/a
kall Opublikowano 16 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a ja kota miałam dwa lata temu - przez pół roku. teraz okazało się, iż jestem na nie uczulona :-) co do nie-siennego : miało to być podobnie brzmiące do jesiennego :-) miło mi bardzo, Agnieszko, że zajrzałaś - notabene w swoim zabieganym studencko-krakowskim życiu znalazłaś chwilę czasu na zwierzenia włocławskiego alergika :-) pozdrawiam kalina
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 szczerze to nie lubię tematu kota w wierszach... nie wiem skąd to się wzięło, ale koty mnie nie kręcą... wiersz dobry, a dla miłośników kotów pewnie cudowny. pozdrawiam /Arek
Sebastian Dapa Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 A ja akurat na kota nie mam alergii. Na niewierność, może nie stwierdzoną medycznie, na pewno. Fajny wiersz. Pozdrawiam:)
kall Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Arku, Sebastianie - dzięki za wizytę i pozostawienie miłego słowa pozdrawiam kalina
Rekomendowane odpowiedzi