Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• wróg czy przyjaciel?   to zależy    czy jesteś młody czy bardzo stary  czy jesteś zdrowy czy bardzo chory    czy wierzysz a może nawet już wiesz  czy nie wierzysz a nawet nie chcesz wiedzieć      ludzie - liście    jedni lekko opadają  późną jesienią  skruszeni  ale barwni piękni    innych żywozielonych  wcześniej porywa wichura  lub ktoś zerwie  dla zabawy dla sztuki dla nauki    albo ot tak  zupełnie bez powodu 
    • @violetta   ale ja nie chcę :) uziemienia ;) 
    • @viola arvensis   Wiolu.   nawet słów mi brak :)   ale muszę - "między nami......".   dziękuję za wiersz i słowa słodkie.   "miód i orzeszki" - synteza przeciwności która daje harmonijną całość. jest w niej życie które jeszcze nie wie, że nim jest.   ale jest !   dziekuję Wiolu :)         @Marek.zak1   Marku.   życie !   Jan Twardowski napisał kiedyś:   "Można beznadziejnie kochać całe życie, ale nie można beznadziejnie się przyjaźnić".     ale to duchowny przecież.   a kto nie zna smaku miłości - kaleką jest na ziemi.   dziękuję :)        
    • @Simon Tracy

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

kwintesencja i czary… jest moc i gryzący, smolisty klimat ! Podoba mi się :)  doskonały do snu ;)    pozdrawiam Simon serdecznie :)   
    • @KOBIETA jedna falbanka ci nie zaszkodzi:) z kloszem jest łagodna:) za to się uziemisz:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...