Gość Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Położę Cię pod kołdrą z kurzu Tam zaśniesz w swoim świecie położysz mnie pod kołdrą z kurzu spać możemy w innych światach bez Ciebie beze mnie z wiedzą gdzie śpisz
drzazga Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 aaa, kotki dwa, szarobure (od kurzu) obydwa, wiec śpij, kochanie, jeśli gwiazdkęz nieba chcesz... ech to były czasy. trochę za bardzo tych światów swoich i innych...
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 kołdra z kurzu-myślę sobie zapowiada się dobry wiersz: a tu powtórzenia,brak konceptu- i szkoda bo tę metaforę można ciekawie rozwinąc (moze warto ją oszlifowac/) Pozdrawiam Agata
Espena_Sway Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 jestem podobnego zdania jak przedmówczyni; kołdra kurzu zapowiadała ciekawy koncept, ale... na tym się zakończyło. brak pomysłu na wykończenie, powtórzenia, jestem na nie pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi