Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 16 207
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witam - i jeszcze jajeczko na wierzchu -miło że byłaś -
Pzdr.
Witam - miło że ładnie - dziękuje -
Pzdr.serdecznie.
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Somalija · Opublikowano
@Łukasz Jasiński HahahaZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
, fetysz? -
Przez Somalija · Opublikowano
@Łukasz Jasiński Mój sąsiad chodził półnago, zawodowy strażak, ale rozwiódł się z sąsiadką i wyprowadził. Spoglądałam sobie na niego... ładniutki był... -
Przez Migrena · Opublikowano
@Berenika97 Bereniko. Uśmiechami Ci dziękuję. I serduszkiem. -
Przez Robert Witold Gorzkowski · Opublikowano
Rewelacja początek aż boli; „tęsknię” człowiek się wprowadza w stan liryczny, a w następnym wersie „to nóż wbity w skrzynkę pocztową” to jak trzęsienie ziemi jak wybuch wulkanu zamiotło mnie, „i powietrze wciąż drży twoją wonią” ok, po uderzeniu młotkiem wyciszamy i następny wers „Miłość to trucizna” „ruina” i ten ocean soli w ustach nie zwalniamy łuski po kulach bez imion to tak ja ludzie bez twarzy, ledwie czytelnik na chwilę ochłonie i już dostaje w oczy „lustrem pękającym od spojrzenia” na myśl przychodzi potwór Bazyliszek i dalej ziemia spalona od martwoty i te ciała leżące w puchu obietnic, ale to nie wszystko, aby nie zostawić czytelnika w błogim nastroju tych obietnic, zgłuszka w postaci „Jestem tam, gdzie pachniałaś latem. Teraz zakopuję twój zapach w ziemi. Żeby nigdy nie wrócił.” Czyż to nie jest F1 dla moich uczuć? dziękuję Ci autorze za tak plastyczne doznania. Film się skończył. Oszołomieni widzowie nie wstają z foteli czytają bezmyślnie wyświetlane litery końcowe „the end”
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne