Mea Liberta Opublikowano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 wyszłam za ciebie z białą twarzą i pożyczoną walizką - bo tak trzeba na krześle bez nogi sklejałam filiżankę stłuczoną "tak, tak - spadła z suszarki" z kieliszkiem wyszłam za ciebie i za drzwi.
j.renata Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 esecjonalnie, chociaż pustymi- brzęcząc-naczyniami, co bez połączenia, jak fakty z suszarki kruchością naznaczone -Ujawniasz bez patosu i zbędnych ozdobników brawo! pozdrawiam ciepło i zapraszam na moją filiżankę rozwodnionej prozaicznie esencji/?/
Mea Liberta Opublikowano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 jak zwykle wpadam okazjonalnie;) dlatego tym bardziej dziękuję - zarówno za koment, jak i za PW. pozdrawiam:)
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 podoba mi się-najbardziej pierwsza strofa: suszarki nie rozumiem.... ale pierwsza storfa i tak bardzo:)-chyba ze to skrajna bieda: wtedy mam druga interpretacja;) Pozdrawiam Agata
kall Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 typowo mea-libertowo : nieszablonowo, z przekąsem. nie rozumiem wersyfikacji w drugiej strofie : dlaczego między białą a twarzą jest enter? :> plusowo tym razem :p pozdrawiam kalina
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 białą;welon suknia, niewiność... podkreslenie tych zjawisk:>?
kall Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 proszę się nie konsultować, kobiety :-)
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 jaebz konsultacji: ja taka sprytna:p
kall Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 hm. powinnam wierzyć? :p
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 moge pokazać archiwum
kall Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 uszanuję zasadę prywatności. (powiedzmy :)
Mea Liberta Opublikowano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 co to kurde? forum dyskusyjne?:P ja wam dam..
kall Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co dasz?? :p
Mea Liberta Opublikowano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 po głowach - w poniedziałek. Chciałam zauważyć, że powinnyście komenmtować wiersz, a nie prowadzić tu rozmowy prywatne, od czego jest PW (któryś tam punkt regulaminu:P)
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 my zastanawiamy się nad sensem wiersza: i czystoscią bieli.... po głowie:kobietę tlyko kwiatkiem
eximius Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 " bo tak trzeba" :] Trzeba powiedziec, ze wiersz dobry :)))
kall Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 agresja rośnie w kraju, społeczeństwo boi się wychodzić z domu po 18. i na dodatek ty zamierzasz nas napaść?? :)
Mea Liberta Opublikowano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 ja absolutnie was nie napadnę. naślę karolinę - myslę, że to wystarczy;) kwiatkiem, najlepiej w doniczce albo wazonie. dalej: dziękuję;)
stanislawa zak Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 wiesz wracam do twojego wiersz już któryś raz , jest mi bardzo bliski tak bardzo że zabrałam bez zezwolenia do ulu.... pa!!!!wieczorkowo!!
Rekomendowane odpowiedzi