izabela młynarska Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 czekam... na szept który dotykiem odgarnie włosy ze skroni uskrzydli pragnienie istnienia w codzienności spłoszy myśli galopem rozpędzonych koni przeniesie duszę przez próg sennej bezsenności na dźwięk słów niepokonanych niepamięci wszechmocą i zastygłych w przezroczu tajemniczej treści dźwięk oddechu który wplata się w usta nocą na smak ciepłej i oczekiwanej bliskości na pociąg o pustych wagonach rozmarzenia w którym cisza turkocze lepkością słodyczy wyruszę w wymiar podświadomego istnienia para już tak rozkosznie i sapie i syczy
stanislawa zak Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 podoba mi się ta tęsknota ale trochę trzeba zmienić wersyfikację, prawdę mówią nie bardzo się na tym znam , to co robię to intuicja, ale tu aż się prosi, pozdrawiam ciepło!
izabela młynarska Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 pokombinuj Stasiu zgodnie z podpowiedzią intuicji - czasem jest ona lepsza od wiedzy (może nauczę się czegoś) dzięki serdeczne
stanislawa zak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 na twoją odpowiedzialność: choć wiem że nasz Hirurg zrobiłby to lepiej (Tomasz) próba nr 1 czekam na szept niech dotykiem odgarnie mi włosy spłoszy myśli demoniczne przeniesie przez próg bezsenności ...na dzwięk słów niech pokonają lukę wszechmocną wplotą się w oddech z lekkością wibracji nasyconej słodyczą pszczelej pracy ...na pociąg by puste wagony rozmarzenia zaturkotały realizmem rozkoszy bliskiej ciału nie tylko podświadomości ...na ciebie kiedy wreszcie wezmiesz mnie tak naprawdę bez bawełny i udawania się w podteksty
Rekomendowane odpowiedzi