Leszek Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 nić fantazji w szatę życia wplatam barwiąc marzeniami w codzienności bajki czytam o edenie tęskniąc za nim gdy na chwilę przymknę oczy w elfim świecie piję wino czar krainy piękna dotyk chcę by nigdy nie przeminął nierealność wizji nęci wciąga mami narkotycznie w ścieżkach życia bardzo krętych bez niej już nie mogę istnieć
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 O, to jest to, co lubię :) Jestem staroświecka i niech mi ktoś zabroni!
Espena_Sway Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Lesiu, standardowo pochwalę wiersz :). ciekawy opis fantazyjnego, kolorowego świata, za którym każdy tęskni /ja w tej chwili nawet bardzo/. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 bardzo przyjemny! i w czytaniu i w dotyku myśli, dobnoc
Leszek Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Moje piękne Panie czuję się zaszczycony Waszymi odwiedzinami i uszczęśliwiony życzliwymi słowami. :)
Gość Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 ostatnia strofa mi sie spodobala . reszta raczej nie . ale nie zniechecaj sie . czekam na nastepne .a wiadomo cwiczenie czyni mistrza . a ja tez sie ucze hehe . pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi