Aleksander_Szumanski Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Wystarczy jedno spojrzenie Czy wiesz ? Gdy widać w nim blaski i cienie Czy wiesz ? Gdy wargi się twoje zmieniają Czy wiesz ? Jak owoc granatu pękają Czy wiesz ? Jesteś mi perłą w koronie Ja wiem. Tak jak Madonna w ikonie Ja wiem. Ty pachniesz słońca promieniem Ja wiem. I snów ziszczonych marzeniem Ja wiem .
fr ashka Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 te powtórzenia mnie denerwują, odciągają uwagę od treści, a rymy też nie bardzo mi do gustu przypadły wiersz nieciekawy jednym słowem pozdr, fr.ashka ;)
Espena_Sway Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 heh, widać iż jesteś początkującym na forum :). wiersz przepełniony ogromnymi uczuciami, jednak nie wprowadza nic nowego do poezji. kilka rad na początek; *staraj się pisać na jakieś nietypowe tematy, jeśli już Aleksandrze zdecydujesz się na temat miłości to staraj się go ująć nieszablonowo *nie znam się na wierszach rymowanych, ale osobiście na początek polecam białe wiersze. jeśli bardzo chcesz pisać rymem, nikt Ci nie zabrania, jednak używaj raczej rymów niedokładnych a nie 'częstochówek' czekam na kolejne wiersze, życzę wielu sukcesów i dużo samozaparcia pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Gekon Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 przepraszma czy to jakies zarty pisac o milosci juz nie trzeba znamy to doskonale i juz nam niedobrze od powielania schematow juz wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi