stanislawa zak Opublikowano 22 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 pewien pan z Żar nie poszedł na bal nie na żarty sie zasmucił gdy wiersz jak z nut nie nucił miał do siebie wielki żal
Ewa_Kos Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 niech pan z Żar zrobi to co ja spakuje do walizki''swój świat'' i niedzielny ranek powita w Zakopanem odwiedzi na Zawrat szlak
stanislawa zak Opublikowano 23 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 powiedzieć mu to trza niech zjeżdża- pa!ska humor będzie miał gdy z gór będzie grzał! ten pan z Żar
Tali Maciej Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 A gdy z gór On wróci wreszcie To się wszyscy w koło cieszcie Wtem się baśń ta rozpoczyna Niech się zejdzie wnet rodzina Zanucimy pieśń pospołem Z uniesionym w niebo czołem
stanislawa zak Opublikowano 24 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 w niebo czoła uniesie gdy zamieszka on przy lesie smutki tam pogoni niech sie martwią oni on nie wszystko zniesie
Rekomendowane odpowiedzi