stanislawa zak Opublikowano 17 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 [i,]najlepiej myślę przy myciu naczyń[ /i] hektolitry rozcieńczają wyobrażenie o szukaniu nas siebie szukać nie muszę tylko czasami gdzieś gubię buty zaczepione o wskazówki długim jęzorem skarżą się na szaleństwa zegara nie pytam która godzina czas nie istnieje gdy znów zaczynam żyć boso w zapachu kadzideł modrzewiowych liści uparcie zrzucających igły- nie igły przed chłodem i myli się ten kto myśli moje serce nie gubi igieł wiem że pragnie ale pozwolenia nie dam basta
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 może jeszcze wrócę przy naczyniach gładkim myśleniem interesy zalewane hektolitrami -wyobrażenie nas zanikło siebie nie muszę szukać tylko gubię buty na każdym włożeniu czasu zaczepione o wskazówki -jęzorem plują pod chód zegara nie pytam która godzina słysząc dzień w nocy koniec godziny istnienia zaczynam od nowa życie -boso krocząc z bliznami upływu w zapachu modrzewiowych liści uparcie zrzucających igły przed chłodem nie ostre złamane do utraty i myli się ten kto myśli aż kłuje w oczy kłamstwem moje serce nie gubi igieł lecz pragnie na baczność niech wie pozwolenia nie dam basta
Julia Valentine Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 piękny wiersz Stasiu; końcówka wspaniała - do zapamiętania; mozna trochę pomyśleć nad początkiem; chyba najsłabszy w porównaniu do całości (no chyba, żeby pierwszą strofę kursywą... ale nie wiem) pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 17 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Tomku, jak zawsze przekornie, czytając początek roześmiałam się,potem -jakby nie moje, ale fajne.- bużka Julio z tą kursywą masz rację ale nie umiem jej wstawiać, pa! buziole!
Ewa_Kos Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Bardzo bliski klimat.Często,coraz częściej mam świadomość umykającego mi czasu.Myślę o tym i tylko tyle mogę zrobić.Podoba się.Serdecznie pozdrawiam. E.K.
stanislawa zak Opublikowano 17 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Ewo! dzięki to dużo możesz! pozdrawaim.
Julia Valentine Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 kursywa: trzeba przed tekstem wstawić literkę: i, w nawiasach kwadratowych, a po tekście : /i, w nawiasach pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 18 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Julio! dzięki spróbuję! dobrego dnia!
stanislawa zak Opublikowano 18 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 szukając nas w strugach wody, znajduję zlewki poprzedniego dnia no nic nie wyszło próbowałam różnie- nie umiem
Julia Valentine Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tu jest kursywa :) najpierw samo: i w nawiasach kwadratowych, później : /i - w nawiasach pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 18 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 no popatrz jak pisałam nie było i jest![ i]eureka![/ i] dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi