Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 odrywam się od ziemi i latam w błękicie pośród chmur i ptaków na nieba zenicie czuję euforię wspaniałej radości i jak Ikar mam swą chwilę wolności czas się zatrzymuje, nie przeczuwam niczego nie zdając sobie sprawy, że śmierć jest niedaleko tracę nadprzyrodzone moce i to wszystko zmienia bez anielskich skrzydeł, ginę w otchłani zapomnienia
stanislawa zak Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 wyjąłeś mi z głowy!? w drugiej dez "I" będzie lepiej, pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 co powiesz na to? odrywam się i latam pośród skrzydlatych i nie tylko euforia dla mnie był jeszcze Ikar czas i miejsce przeznaczone nie zawodzi tylko przeczucie tak skrzydła w potrzasku zapomnienia takie tam miksenie,
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ciekawa propozycja, choć ja się starałem to ubrać w szaty rymu jeszcze się zastanowie i może coś sklece
Rekomendowane odpowiedzi