kall Opublikowano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 zataczam kręgi znad stworzenia wszechświata kolejna wiosna budzi armię przebiśniegów nad chmurnym niebem obłęd istnienia przeistaczam w nawałnicę myśli i - przez pokolenia grzesznie rozpraszam gesty palców Bożych gdy bezimiennie zamykam oczy przy zachodzie bez słońca
kall Opublikowano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 witam wszystkich :-) cóż, dawno mnie tutaj nie było. sprawy techniczne nie pozwalały mi zamieszczać utworów, które powstawały jak grzyby po deszczu :-) tematyka nieziemska, aczkolwiek przystępna (mam nadzieję). fragmenty pochodzą z wierszy spowiedź i nadmorskie klimaty pozdrawiam kal.
Leila Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 I wiersz też nieziemski :) podobają mi się Twoje utwory. pozdrawiam
kall Opublikowano 15 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 dziękuję bardzo Leilo :-) cieszę się, iż mogę kogoś zaciekawić swoim pisaniem pozdrawiam kal.
Julia Valentine Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 dobrze Cię czytać Kall :-) pozdrawiam serdecznie
Niesapominayka27 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zakończenie barrrdzo do mnie przemawia:), reszta troszkę mniej, ale ogólnie jestem na tak. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi