stanislawa zak Opublikowano 13 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 na łożu odwrotnie do boleści pan panią przewrotnie pieści żądzą pisane pragnienia domagają się zaistnienia ona ubrana w chanel-5 najpotężniejszą broń kobiety on usuwa megapudry z niej i zerżnie- niestety otulony zmysłowym armanim wabi kusi przyciąga -do zapachu ona zanurza się w nim oczywiście - bez strachu wytnie numer z pleyboya ogonem zamerda z radości bez odwracania kotem rannej niepowściągliwości zapach zamknięty w pustym wazonie sny kołyszą się w powietrzu on już nie myśli o niej ona nosi go w swym wnętrzu
Dżygita Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 chociaż jest mowa o ogonie to przewiduję miłości koniec ona go w końcu z siebie wyrzuci na samo wspomnienie o jego''chuci'' i pewne że w łzach nie utonie
stanislawa zak Opublikowano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 nie dała się prowadzić przy nodze i za to ukarana srodze w mękach tęsknoty spędza wieczory bo pan do zgody nie bardzo skory trzyma swą smycz na podłodze
Barbara_Pięta Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Niesamowite poczucie humoru. Dobrze, że Cię Stasiu znalazłam, bo już myślałam, żeś mi przepadła z tym wierszem :). Pozdróweczka:)/B.
Ewa_Kos Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 nie chce zgody pan to nie zresztą sam najlepiej wie czym się skończy ta przygoda jeśli pani dosyć młoda a smycz niech pan sobie zje
stanislawa zak Opublikowano 15 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ponieważ pan nie jada smyczy lecz jak pies wciąż krzyczy pani ma dość tego szuka więc innego i boi się tego, że inny będzie do niczego!
stanislawa zak Opublikowano 15 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Basiu cieszę sie żeś zajrzała czekam na Twoje śmieszności! bo mam dość życiowych boleści!!!!pa!
Rekomendowane odpowiedzi