PaulinaB Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Krawędź coraz bliżej Kontrolowane ruchy Natłok psychodelicznych myśli. Dziewięć pięter niżej Czai się chaotyczny świat. W wąskich uliczkach życia - Strach Krzyk Mrok. Wystarczy skoczyć...
Quimeen Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Manieryczne. Co to jest "rucha"?
PaulinaB Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 jaka "rucha" ? gdzie ty to masz?
Quimeen Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 "Kontrolowanie ruchy" kontrolujemy ruche?
PaulinaB Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 zamiast kontrolowanie, miało być kontrolowane.. poprawione już
Quimeen Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 :) strach, krzyk, mrok - patetycznie temat wyświechtany, nie wnosisz nic oryginalnego całośc brzmi manierycznie nieszczęsny wielokropek pozdrawiam
Dempsey Papin Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 hmm....w wielu wierszach pojawiają sie epitety wypisane "jeden pod drugim"(ze to niby odrazu czyni utwór "jedynym"), które w zamierzeniu mają podtrzymać, wyostrzyc nastrój(uwiarygodnić tresc), tylko tutaj raczej nie było czego podtrzymywać. Słowa mało oryginalne. Patos?-sam nie wiem.Txt jakich wiele. Ja tylko szukam oryginalności, nieszablonowych zwrotów,nieszablonowych "torów" słów. I praktycznie tylko to cenie w poezji,wierszach,literaturze. Czyli klimat(nastrój) oraz oryginalność.
tygrys_pietrek Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 brakuje jakiejs pulapki przygotowanej wczesniej. poczatek moglby nie sugerowac samobojstwa dopiero pozniej moglyby byc slowa: W wąskich uliczkach życia - Strach Krzyk Mrok. Wystarczy skoczyć... i zamiast "skoczyc" moznaby napisac "wskoczyc" zyskaloby to na glebi jesli chodzi o znaczenie. pozdrawiam pietrek
Piotr Sanocki Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze kominuje. Pomyśl o tym. Pozdrawiam serdecznie
PaulinaB Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 dzięki za komentarze i rady. cenię szczerość. to był mój całkowity debiut. pozdrawiam
Piotr Sanocki Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gratulacje! Nie jest wcale najgorszy. Jeśli to Cię pocieszy ;) Życzę weny.
Quimeen Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ja usunął bym jeszcze interpunkcje i duze litery :) pozdrawiam
Dempsey Papin Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Kofam Ciebie kofanie moje
Rekomendowane odpowiedzi