stanislawa zak Opublikowano 10 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 kalkuta- marzenie Agnieszki elitarna szkoła wypielęgnowane ręce błysk poleru i slamsy oddór szkieletory "nie mogę na to patrzeć" - "ja też nie"- powiedziała opatrując rozkładające się ciała wyszła w sam środek nędzy świata narzędzie - ołówek w ręku Boga rozpisał nową historię jej życia z biedą brata "panie nie mam już nic teraz Ty musisz zadbać o mnie" czarny habit i krzyż życiowej odwagi biedna z biednymi do końca w ich sari ołówek spisany na amen zostawił ślad nie do wymazania 5 września 97,
stanislawa zak Opublikowano 12 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 nikt nie pomoże dobrze to czy żle?do szuflady?
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 marzenie Agnieszki to nic to kalkuta jeszcze szkoła elitarna błysk poleru na dłonie odór szkieletowy slamsy odziwo ludzie *** "nie mogę na to patrzeć" - "ja też nie"- powiedziała opatrując fetor ciał siebie w sam środek szarej nędzy świata -ołówek w ręku Boga nowa historia Jego rękopisem z biedą brata "panie nie mam już nic teraz Ty musisz zadbać o mnie" krzyż odwagi żegnający krew czarny habit -tak to Ona biedna z biednymi do końca na sali "czuj się jak w domu" ołówek za nim na amen ostatnim slowem pisnął klątwa 5 września 97
stanislawa zak Opublikowano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 tomku, dzięki jak zawsze mogę na Ciebie liczyć . ładnie to wygląda w Twoim wykonaniu, ale przychylam się do mojej puenty dzięki pozdrówka!
stanislawa zak Opublikowano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ostatnia zwrotka chyba nie bardzo pasuje,nie wiem czy wiesz że tu chodzi o Matkę Teresę. więc nie o salę chodzi a sari- suknia,
Rekomendowane odpowiedzi