drewniane palce Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 okładka z marzeniem to tylko słodki wstęp do bardzo cynamonowych koszmarów i snówprzerażają mnie wielkie puste przestrzenie -dlatego zawsze będę solo gdzie są te cholerne powieki? zawsze znikają kiedy najbardziej ich potrzebuję pozostaje nadstawić sie do życzliwie północnego wieczornego wiatruumie też słuchać
blady paznokieć Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 nie lubie, uch, nie lubie nie lubie nie lubie cynamonu. :] wiersz mi się podoba, ekhm ekhm. jakoś mniej leży mi koniec w postaci dwóch przedostatnich zwrotek, trochę wyrwane z klimatu, ale. podoba mi się to co jest napisane kursywą, nawet bardzo mi sie podoba. i jakoś tak te przestrzenie wielkie i puste, mam dla nich własne znaczenie, nie wiem czy trafne, ale to boskie. znikające powieki i wogle, na plus. zamotałam, wiem :> ale nie moge sie skupić na logicznym pisaniu komentarzy. pozdro800
Bartosz Sadulski Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 "gdzie są te cholerne powieki? zawsze znikają kiedy najbardziej ich potrzebuję' To jest jeden z tych wersów, o które jako piszący jestem cholernie zazdrosny : ) Gratuluję nie tylko wersu, ale i całego wiersza! pozdrawiam serdecznie
drewniane palce Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uh, bardzo mi pan schlebił :). dziękuje bardzo za lekture i komentarz. pozdrawiam
drewniane palce Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyznam - i mnie uwiodły: świetnie to napisane, w całości tekstu bym proponowała nieco jeszcze kiedyś (niech się wiersz - póki co - uleży) pomajstrować, bo widzę tu sporo ciekawych "momentów':), pozdrawiam Cię serdecznie/iza dzięki za komentarz, zastosuje sie do twojej rady i pogrzebię w tym za kilka dni, zobacze co da sie zrobić ;). dzięki za komplement, bardzo mnie podbudował z twoich palców ;). pozdrawiam
Red Rose Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Mnie też się bardzo podoba...:) Lubię ten klimat. Pozdrawiam:)
Leila Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Cudownie, naprawdę, jestem pod wrażeniem. Mnie również zauroczuł wiadomy ;) fragment. pozrawiam
Rekomendowane odpowiedzi