Bartosz_Piątkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 moje miasto przez rzekę knajpa kościół pomarańczowy autobus co przystanki ma dwa moje miasto przez rzekę leniwe te chwile w bezruchu ulic zamarłem moje miasto przez rzekę a w nim ja
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 z rana patrzę...moje miasto..jest:) wiesz jak lubię ten wiersz... zwlaszcza jak czytam sobie będąc w mojej wioseczce..:)
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piosenka? Wolę "Mam tak samo jak ty...", bez urazy, ale "Moje miasto przez rzekę" jest trochę szablonowym utworem i tutaj nawet nie chodzi o innowację, tylko o "nie lanie wody" - a ty, to niestety robisz :/ s.m.
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dla mnie piękny obraz z głębią i chyba smutkiem.... może tęsknotą pozdrawiam
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmm wiersz !!!! Miasto!!! "najczęściej możńa spotkac cię nad przepaścią lukrowaną.." Ps: A moze "Miasto martwych motyli" ;-) Dziuńka Peace
Rekomendowane odpowiedzi