drewniane palce Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 obgryzione świeczki bez knotów leżą niedbale koło pana modela (nie)metro który swą postawą rozmazuje szare od gliny i kaca światło godziny płyną za uszami udaję że czekam tak błogo z konającym na ramieniu sumieniem i smutnymi piosenkami o deszczu który już swoim wyobrażeniem rozmywa mi sny
stanislawa zak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zauroczyła mnie ostatnia zwrotka. pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Hm... a ja bym zostawił tylko ostatnią strofę, choć wiem, że reszta także pełni jakiś swój cel. pozdrawiam ciepło /Arek
Luthien_Alcarin Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a mi się najbardziej podoba tytuł, reszta też ok Pozdrawiam Agata
Julia Valentine Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 dobry, ma swój nastrój i atmosferę; nie pasuje mi tylko wersyfikacja - ciekawiej by było gdyby nieco bardziej podkreślała to rozmycie w wierszu; ostatnia zwrotka jest wg mnie najlepsza, może spojrzeć jeszcze na wcześniejsze i np coś wyciąć? pozdrawiam serdecznie
Julia Valentine Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a tytuł świetny :-)
drewniane palce Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 prawdą jest że pointą jest ostatnia strofa ale mimo wszystko początek ma swój zamierzony cel i bez niego wiersz raczej nie byłby tym o co mi chodziło, mam nadzieje że nie psuje to całości. ciesze sie że ttuł przypada do gustu, bardzo identyfikuje sie z tym zdaniem ;). dzięki wszystkim za komentarze i uwagi. pozdrawiam
Lucyferia Piekielna Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Środek i ostatnia strofa są mi najbliższe - udało mi się wczuć i poczuć. Ciekawy nastrój ma ten wiersz, a tytuł rzeczywiście jest jego atutem. Pierwsza zwrotkę muszę dłużej oswajać. Ale ogólnie czytałam z przyjemnością i zaciekawieniem. pozdrawiam - Lucy
blady paznokieć Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 bardzo mi sie podoba, jestem z ciebie dumna ;) pozdro.
Ona_Kot Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 o ile dobrze kojarzę kóry się piszą przez otwarte o ;] pozdrawiam
drewniane palce Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 tak, faktycznie, literówka, zawsze mi sie jakas wkrada. jakieś inne uwagi?
Ona_Kot Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 uśmiechnij się, człowieku ? dobra uwaga? pozdrawiam
drewniane palce Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 oh, właściwie cholernie dobra. chyba nejlepsza jaka mogła być :). dziękuje, słusznie. pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 drewniany Kot lub Ona palce (czyli mix): obgryzione świeczki bez knotów leżą niedbale koło pana modela (nie)metro który swą postawą rozmazuje szare od gliny i kaca światło godziny płyną za uszami udaję że czekam na wiedeńskie pamiątki jest mi tak błogo z konającym sumieniem i smutnymi piosenkami o deszczu który już samym wyobrażeniem rozmywa mi sny *** mało wycięłam, prawda? pozdrawiam ps. udało mi się wprowadził kilka dwuznaczności?
drewniane palce Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zmieniłam troche w wersyfikacji, nie wycięłam. dzięki. miło. pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 proszę zawsze do usług ale zależnie od nastroju ;] pozdrawiam Ona palce ps. i tak moja wersja bardziej dla mnie ;] drewniany Kot
Julia Valentine Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 teraz podoba się jeszcze bardziej :)
Gość Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 komentowalam ten wiersz w warsztacie ;) dobrze ze tu zawital . te same slowa co tam .
Rekomendowane odpowiedzi