mjisiek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Kwitną dwa splecione ciała jedna tylko wszak w nich dusza, Ona chwilkę już nie żyje A On dalej się w Niej rusza…
ný byrjun Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 słodkie... mi sie tam podoba turpistyczne pozdrowienia nb
Zofia Honey Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 W poezji szukam piękna, którego w nekrofilii raczej spodziewać się nie można. Ale tytuł usprawiedliwia i od razu odpowiednio nastawia czytelnika. Moim zdaniem to bardzo umiejętnie napisana miniatura. Dawno tak się nie uśmiałam i zapadła w pamięć. Prawie natychmiast i niepostrzeżenie. Bardzo podoba mi się. Pozdrawiam Zofia
Iza Smolarek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ale! zaraz tam nekrofilia. Po prostu inny temperament :) podoba mi się - Ta Która Zostaje Dłużej ;)
Roman Bezet Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A cóż wy gadacie! Przecież to o kwiatku i pszczółce ("kwitną"). Fuj, fuj - zbereźniki! :D pzdr. b PS. Wielkie litery w ramach antykoncepcji? ;)
simon thot Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Uśmiałem się :) Bardzo miła, krótka forma.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 witam. ja powiedziałbym "tak" tylko na polu anegdoty na mizernie smutnej imprezie.:( przepraszam...trąci mi to podpitymi czerwonosymi którym sprośność tylko w formie delikatnej uderza po głębszym. Pozdrawiam
mjisiek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 generalnie pojmowanie tego zależy od punktu widzenia każdy ma inny
Piotr Sanocki Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Krótkie, zwięzłe i... dobre! Podoba się. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi