Everygrey Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 przez pokój przeszła burza melancholii a ja ukryta w szafie formowałam w dłoniach sen o świtaniu i zaczepiłam go na twojej rzęsie
Everygrey Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 witam...dziś mam znów taki nastrój gdy niedawno pisałam ten wiersz...może się spodoba...kto wie...pozdrawiam melancholijnie dziś...
Czarna Perła Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 spodobało sie! do ulubionych. pozdr. :)
Everygrey Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 dziękuję Ci Czarna Perełko:)
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 jak juz mowilam nie wiem komu ale komus napewno -ze lubie krotkie utwory ktore wychodza. Tobie wyszlo . Jesli wiesz to dobrze . Jesli nie to juz wiesz . rowniez pozdrawiam melancholijnie i to nawet chyba zbyt doslownie by okreslic ten stan ;)
Everygrey Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 ...nie wiem może to taki dzień dziś, czy co...teraz już wiem:) i dziękuję że zajrzałaś... pozdr.:)
Everygrey Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 dzięki Izo za podpowiedź...może czas konsekwentniej spoglądać na formę wiersza a nie tylko treść... pozdr.:)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Hm... bardzo mi się podoba, naprawdę... tylko wersyfikację bym zmienił przez pokój przeszła burza melancholii a ja ukryta w szafie formowałam w dłoniach sen o świtaniu i zaczepiłam go na twojej rzęsie To tylko taka propozycja, sama decyduj... poza tym to brawo. pozdrawiam /Arek
Niesapominayka27 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Dołączę do grona osób którym ten wiersz przypadł do gustu. Lubię krótką, zwięzłą lirykę, w której jest to 'coś'. W Twoim wierszu zamknięta jest esencja określonego nastroju; piszesz bardzo subtelnie, ciekawa końcówka, jestem na plus. Pozdrawiam.
Everygrey Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 dzięki Arku za propozycję...rozważę ją, no i za miły komentarz... Niezapominajko dzięki że zajrzałaś;) pozdr.:)
Illuine Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 W tym wierszu jest to "coś", by nie pozwolić mu uciec z pamięci dodałam go do ulubionych... Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi