Panienka z okienka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 śmierć tańczy w kościele w białej sukience panny młodej przerażliwy śmiech ogarnia niewinne dzieci dwoje kochanków przysięga że cię nie opuszczę aż do śmierci zlizując z swoich dłoni braterstwo krwi rozmineli się w oczekiwaniach na lepsze jutro do drzwi zapukała niewierność zabrała niepozbierane myśli
Panienka z okienka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Wiem,że to czysta grafomania,ale dziś tak mam! Zapraszam do komentowania.
kall Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 dwoje kochanków przysięga że cię nie opuszczę aż do śmierci nie rozumiem tego fragmentu; powinno być : że się nie opuszczą aż do śmierci - tak sądzę. poza tym niestety mnie nie ujęło. pozdrawiam kal.
Panienka z okienka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To celowe,zamierzone.Pozdrawiam:)
kall Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 tylko, ze to sie delikatnie gryzie ze sobą :)
fr ashka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... ze swoich dłoni reszta jak wyżej :) pozdr, fr.ashka ;)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Nie podoba mi się. Jeśli wiesz, że grafomania, to po co wstawiasz? tylko sobie opinię niszczysz. pozdrawiam /Arek
Panienka z okienka Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziwne żeby wszystko wszystkim się podobało,było by nuuuuudno.Czy wzyscy tu piszący to tacy wielcy poeci? Pozdrawiam:)
Czarna Perła Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 coś wybitnego to to moze nie jest, ale mnie się nawet podoba, cos w sobie ma, mały plusiczek + pozdr. :)
Rekomendowane odpowiedzi