StukPuk Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 zapominam - (nie)ludzka rzecz - znaczeń słów które wypowiadasz lekko jak len przerażasz się że tak mogę * rozmieniam się na drobne pieszczoty w poszukiwaniu wolności zamkniesz mnie w jednowymiarowym kochaniu wysupłując któreś z pragnień nadajesz mu imię z dopiskiem tylko nie zapomnij między pośladkami * (głębiej!) penetrujemy umysły i ciała produkujące hormony jak całodobowe sklepy chemiczne w ktorych nie wydają reszty
ný byrjun Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 juz któryś mój komentarz i po raz kolejny niebyt wylewny, wybacz(cie) a tekst świetny, choć wole Twoje głębokie. a podoba sie, mimo tego dystansu który zawsze miałem do twoich tekstów. o czym zresztą dobrze wiesz pozdrawiam 'al'chemicznie ný byrjun.
StukPuk Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Hm, dziękuję bardzo za komentarz. Dystans, myślę, tak czy siak jest potrzebny. pozdrawiam ciepło Iga
Pan_Fei Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Od pewnego czasu śledzę Twoje poczynania i muszę przyznać, że jednego nie można Ci odmówić- starasz się być nieszablonowa i pisać na swój własny, unikalny sposób. Jak to wychodzi? Raz lepiej, raz gorzej. -Mam wielką awersję do pisania (nie)ludzki, (nie)ładny itp. wygląda to dość karykaturalnie i swoją „łopatologicznością” zdaje się ubliżać inteligencji czytelnika. -nie podoba mi się nawias przy „głębiej” (na kij?) -myślę, że w pierwszym fragmencie zamiast przerażasz się że tak mogę można by napisać coś bardziej wymyślnego, a i brzmiącego lepiej. Bo ja wiem… np. strach cię przeleciał? ;) -drugi fragment całkiem niezły, tylko, że też można by trochę bardziej pokombinować, chociażby przy: nadajesz mu imię z dopiskiem tylko nie zapomnij między pośladkami -końcówka dobra. Ps. Przepraszam, że tak nie po kolei, ale ja już tak mam, niestety ;) Serdeczności! Fei
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 hmm zachęca tytuł, długość odrzuca, ale jeśli ktoś był na tyle mądry, że przeczytał, nie powinien żałować. Podoba mi się naprawdę, choć na ogół takich tekstów nie lubię... może dzięki Tobie się przekonam? pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi