Espena_Sway Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 niekończące się szarugi jedna za drugą zwątpienie w uśmiech wszyscy przeciw mnie do niedawna było słońcenawet baterii nie potrzebowałam chwile jak na mapie topograficznej żyły teraz pustka nawet pies niegdyś wesoło merdający ogonem zdycha ________ *poprawiona wersja starego 'wiersza'
Czarna Perła Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 oj, jak mi sie podoba! tak bezpośrednio, a jednak coś ukryte w wersach :):):) podoba mi sie tez wersyfikacja, jak dla mnei nic dodać nic ująć. :)
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ciekawie chodź pokombinowałbym z wersyfikacją...i co nieco w wierszu...ale to subiektywizm oczywiście...;)niekończące szarugi jedna za drugą zwątpienie na uśmiech -wszyscy przeciw mnie jeszcze przed chwilą modły do Apolla bez różańca chwile jak na mapie topograficznej żyły ...pustka nawet pies niegdyś wesoło merdający ogonem zdycha
Michał Barański Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 dobre, ale nie na mój nastrój - moje życie jest piekne [był nawet taki film, bardzo dobry zresztą...];)) tak czy inaczej - doceniam i pozdrawiam;
Espena_Sway Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, cieszę się niezmiernie, dziękuję bardzo za komentarz i pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, ciekawa ta Twoja propozycja, choć wiersz nabrałby nieco innego znaczenia. mimo wszystko dziękuję za komentarz i chwilę zadumy :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Espena_Sway Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. życie przybiera różne odcienie... film widziałam, interesujący. dzięki za docenienie pozdrawiam Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, dzięki za komentarz. widzę że wiele osób jest trapionych przez wakacyjnego doła :( pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Michał Barański Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 wakacyjny dół - dziwne zjawisko... znam je, ale nie sprecyzowałem jeszcze, dlaczego powstaje; za dużo wolnego czasu?
Espena_Sway Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, doła można złapać nie tylko w wakacje, ale również w każdej innej porze. tyle, że pogoda ostatnio sprzyja wszelkiego rodzaju pesymistycznym rozmyslaniom. dlatego napisałam o 'wakacyjnym dole'
Michał Barański Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 mnie często dołuje właśnie wakacyjna bezczynność i zagubienie w czasie - nie wiem, jaki dzień tygodnia, miesiąca... ale może tak trzeba;
Espena_Sway Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, chyba trzeba :), też tracę powoli rachubę czasu, jak mi ostatnio ktoś powiedział, że za dwa tygodnie będzie wrzesień, to się bardzo zdziwiłam ... ;). a przecież już od maja siedzę w domciu.
Rekomendowane odpowiedzi