Anastazja.P Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 to co tak nie miało być może nie pytaj płoszysz odwagę zdarzyło się przeszliśmy po bombie zegarowej ocykani tak tak
Arena Solweig Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Komentarz krótki jak wiersz - dla mnie świetny! Oszczędnie, zegarowo i bombowo. „ocykani tak tak” Pozdrawiam Arena
Igor Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Wiersz swietny. Niesamowita puenta . Bialoszewski ma nastepce.
Mona Liza Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 "tak tak" i jeszcze raz tak! ;))
Roman Bezet Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Podoba mi się oszczędność i rozmywanie znaczeń. Dlatego zrozumiały i na miejscu motyw: bomby zegarowej - brzmi trochę zbyt dokładnie (też: szeroko we frazie), a w połączeniu z "przeszliśmy", nawet potocznie (to pewnie skutkują wciąż zagnieżdżone w pamięci wydarzenia z początku wakacji?). Kolejny dobry Twój wiersz, czyli udany był urlop (mimo aury w kratkę, a może z powodu ;) pzdr. b
Anastazja.P Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 może Bezecie i można było poszukać czegoś mniej potocznego od "bomby" i "przejść"...ale brakłoby "zwyczajności" tak mnie się wydaje a może inaczej nie umim :D :) Dziękuję Ci bardzo za komentarz i za znak - tik tak :)
Rekomendowane odpowiedzi