Samo zło Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 desperacko szukam wolnego miejsca na kartce mój pokój zarośnięty dymem dym idzie prosto do nieba inaczej my; a obok jeszcze ciepłe znaki to takie dziwne we śnie goni mnie dotyk a w życiu mylę słowa z deszczem jestem na etapie poznania: poznaję cię wśród wielu innych głów na klatce piersiowej masz jeszcze miejsce
Samo zło Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 stare jak świat to znaczy z kwietnia. wklejam wszystko, bo podobno łatwiej wybaczyć gdy widzi się ‘proces’.
Samo zło Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Izabell- jasne, że zmieniam (dla ciebie wszystko ;P)- dziękuję. ps. drobny lifting- oj tak tak- nawet bardziej niż drobny, jak ty to mówisz: tu and ówdzie z naciskiem na ówdzie ;) ps. no i to 'prawie' praktykująca- podziwiam ;)
Roman Bezet Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Za dużo emocji na wierzchu - tak to czuję ;) Bez: desperacko. Ostatnia zwrotka puszczona sobie a literom. Etap poznania - kosz marny ;) I w zasadzie nie rozumiem...;( pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi