Anastazja.P Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 na wstecznym w przód nieważny był bieg tylko umiejętność przerzucania z miejsca we fragment zaciągnięta hamulcem siadam na masce nie zetrę śladów rozbitym tyłem wolałam czołowo
Mirosław_Serocki Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ciekawe rzeczy opowiadasz.
Piotr Sanocki Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A wszystko się kręci wokół ronda :) Wydaje się wszystko zmetaforyzowane, ale jeden wers: "siadam na masce" - jest dosłowny :) Pozdrawiam serdecznie
Anastazja.P Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo przecież można tak w kółko i w kółko :))) jak tylko zielone światelko :)
Roman Bezet Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witaj. Wakacje tak czlowieka rozleniwiają, że nie wiem dlaczego jest: "z miejsca w fragment" (we fragment?)? Czy to wynik jazdy 'przeciw logice biegów' (rozdrobnienie, zmniejszenie)? Każdy woli czołowo - (przynajmniej można spojrzeć w oczy, plunąć w twarz czy też złowić usta ;) - choć to taki niemodny konserwatyzm! pzdr. b PS. Dużo do pomyślenia - taki toto wiersz. Acha. "Nieważny" jakkolwiek by nie był ważny ;)
Anastazja.P Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 eeehhh ale wstyd!! i to od przodu rumieniec :))!! dziękuję Bezeciku
Rekomendowane odpowiedzi