smykusmyk Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 laktoza na śniadanie z odrobiną skrobi to na pamięć lekko prozaicznie mocno banalnie chyba lakonicznie o zaślubinach kolejnego morału nie warto wspominaćjedyna która nie uczy się na błędach ewenement w skali jeden do jednego ktoś pada do stóp kolan wyżej zabawne że jestem sobą tylko gdy spluwa w twarz z obrzydzenia
Confiteor Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 brakuje mi tutaj jednej wskazówki która doprowadziła by mnie do meritum pozdr
smykusmyk Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 wskazówek aż nadto :) wczytaj się
Confiteor Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 to ja ślepy jestem bo gapię się dłuższy czas i nic
Anastazja.P Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 kto spluwa? co spluwa? (a może o pistolet chodzi??) :)) w tym wersie nie wiem do czego się odniesc Pozdro Anape
Roman Bezet Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Wiersz jest oczywiście genialny. Ale niestety: typowe rozterki warszawiarzy. Problem czy być na górze, czy pod - trąci myszką (małą, szarą i spod miotełki). Tytuł przegaduje (za dużo wskazówek). Czegoś nie zrozumialem? ;) pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi