Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Tymek Haczka   nie korzystaj z AI przy pisaniu wierszy i komentarzy.   bo widzisz do czego cię prowadzą.   nie potrafisz juz nic madrego samodzielnie napisać.   masz chlopcze potężne braki intelektualne. próbujesz się ratować chamskimi słówkami ale w kazdym zdaniu widać, że ktoś bez duszy pisze tobą.   tak działa AI.   wypchnie z ciebie zdrowy rozsądek.   zostaniesz, a widać ze juz jesteś bez własnych myśli.   slabo jest.   wszędzie widzisz to czym przesiąknełeś.   pograj ze sztuczna inteligencja w szachy.   jak raz za razem przegrasz to znaczy, że już masz łeb po wirówce w pralce AI.   to jest nęcące ale nie nie w poezji.   w twoim wierszu nie ma emocji. nie ma autentyzmu. nie ma prostych odniesień do odczuć.   twoje wiersze i komentarze to wydmuszki.   idź jak skończyłeś jakąś szkołę na test kwalifikacyjny do korporacji.   wywalą cie po paru chwilach.   bo tam trzeba jednak miec własny rozum a nie "madrości" z AI.     zagraj w szachy, zglos się na test i może ci to pomorze w zrozumieniu jak bardzo błądzisz.   ja, juz teraz widzę, że ty nie potrafisz nic sensownego napisać sam z siebie.   a komputer nie zarobi na twoje utrzymanie.   trzeba złapać tę łopatę i zapierdalać przy układaniu kostki brukowej.     pomyśl nad tym zanim poprosisz tego swojego kumpla AI o pomoc.   on ci juz nie pomoże.   smieszny jesteś do bólu.   ale mnie jest ciebie po prostu żal.    
    • @Tymek HaczkaMoże moja odp. nie wybrzmiała zbyt uprzejmie - ale z  miłą chęcią przeczytam Twoją propozycję. Pod moimi tekstami nie musisz się obawiać shitstormu.
    • @Tymek Haczka   to właśnie takie rozmowy są z ludźmi ograniczonymi swoim brakiem wiedzy.   to tak jakby twoj szef przyjechal do pracy czarnym porsche Cayenne turbo a ty do równie dziwnego kolegi mówisz : kolor do dupy. jak bym takiego nawet za darmo nie wziął !   żenada na poziomie bawienie się własnym siusiakiem.   powiedz mamie, że masz ze sobą problem i idżcie gdzieś do cholery.   najlepiej do lekarza.    
    • @Simon Tracy Lubię czasami pisać tkliwości  Chociaż bliżej mi zdecydowanie do takiego realizmu

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Ładnie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...