ma pet Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Chodziliśmy wokół tego drzewa jak byśmy właśnie spadli z nieba. Szukając czegoś co nie widoczne, W mgle w której wszędzie jest daleko. Zawsze znikałaś Szybciej niż cię doganiałem Ty również znikałeś, Szybciej niż cię mogłam dojrzeć. Unosiliśmy się i opadaliśmy, Zawsze tak okrutnie dokładnie, co do sekundy się mijając. Ze łzami na ziemie co raz lądując Aż w końcu się dotknęliśmy. W tej jednej chwili. I rozwiał nas wiatr, jak liście. Poczułem wtedy jak byłaś blisko, i jak daleko jesteś teraz, wirując razem, Wokół tego drzewa, W głuchym tańcu, W spojrzeniach.
Martinusiaaa Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 hmmm......nie jest to dobra forma i w ogóle należałoby popracowac nad tym wierszydełkiem ale urzekł mnie sam pomysł z tymi liśćmi wirującymi....wokół drzewa,rozwiewanymi przez wiatr...to bardzo dobre porównanie z ludzką bliskością uczuciem.....:) pozdrawiam!
Gość Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ja jestem na tak . male zmianki i juz gotowe .
Rekomendowane odpowiedzi