@Berenika97 No i dalej zaskakujesz mnie interpretacją. To nie jest źle. To przewietrzenie głowy, to poniekąd prawda. Próba odwrócenia uwagi od panujących upałów. Słuchanie muzyki itd. To bardzo prosty wiersz. "Słodki mróz" to działająca klimatyzacja. "Na popielate jak chmury ciężkie snute podróże" - tu chodzi o dym papierosowy, i wzory jakie niekiedy pokazuje. Myślę, że trochę rzuciłem światła. No i dzięki wielkie za czytanie. I za komentarz, który podnosi na duchu. Pozdrawiam.
Historia edycji
Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
@Berenika97 No i dalej zaskakujesz mnie interpretacją. To nie jest źle. To przewietrzenie głowy, to poniekąd prawda. Próba odwrócenia uwagi od panujących upałów. Słuchanie muzyki itd. To bardzo prosty wiersz. "Słodki mróz" to działająca klimatyzacja. "Na popielate chmury ciężkie snute podróże" - tu chodzi o dym papierosowy, i wzory jakie niekiedy pokazuje. Myślę, że trochę rzuciłem światła. No i dzięki wielkie za czytanie. I za komentarz, który podnosi na duchu. Pozdrawiam.
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Wiechu J. K. 4 050
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@bazyl_prost mózg ma swój własny rozum ;)))
0
-
-
Najczęściej komentowane w ostatnich 7 dniach
-
- 45 odpowiedzi
- 1 214 wyświetleń
-
- 41 odpowiedzi
- 1 019 wyświetleń
-
- 38 odpowiedzi