Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niech myśl twoja jak las, dąbrowa do mnie rośnie i gdy na placu legnę nie myśl o mnie sprośnie Bo moje czyste serce dla ciebie umiera czerwona krew dla twych oczu zbroję uwiera Ale wiec iże rozmaite to są lasy między którymi miłość ma swoje wywczasy Są drzewa niektóre w drugich wielgiej ważności a drogiego myta – w takich szukaj radości Kiedy który kmieca albo kogole w lesie zastanie swojej miłości jak żąda pierwości tedy za pierwsze pociążenie głowę zniesie Bo którykole z drugim granic przestępując drwa albo choćaby szczerbuchy wyrąbi ten kiego las będzie rąbiącego przetrąci siekirom nim pociąży życia mu ujmując Bacz tedy o! Pani! By płochością nie zgubić dworzana jakiego co go inna poślubić dwórka może lub kmiotka jak płocha ochotka Jam nielitościw, adoratom nie wybacze Bo cię sławię czysta pani nim cię zobaczę Ot! Przemykasz. Trzewików tupot korytarze niosą w całym zamku w słodkawym dla mnie darze Jako na drzewie znamię wyrąbią mi wrogi Lecz ciału nie straszny ból choć długi i srogi I walczyć będę z imieniem twym pod przyłbicą Tylko odśpiewaj ukazując swoje lico Pani! co wstęgę mi już jutro podarujesz Gdy turniej króla zwyciężę Swoim orężem Pani! głosem samem swem raj mi obiecujesz!
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ech, to poniżej to całkowicie mój klimacik, hehe (...) Bo moje czyste serce dla ciebie umiera czerwona krew dla twych oczu zbroję uwiera Jam nielitościw, adoratom nie wybacze Bo cię sławię czysta pani nim cię zobaczę Ot! Przemykasz. Trzewików tupot korytarze niosą w całym zamku w słodkawym dla mnie darze Jako na drzewie znamię wyrąbią mi wrogi Lecz ciału nie straszny ból choć długi i srogi I walczyć będę z imieniem twym pod przyłbicą Tylko odśpiewaj ukazując swoje lico Pani! co wstęgę mi już jutro podarujesz Gdy turniej króla zwyciężę Swoim orężem Pani! głosem samem swem raj mi obiecujesz! Pozdrawiam, Wojownik Kai Fist
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki. "niosą w całym zamku w słodkawym dla mnie darze " - zmieniłem tą linijkę. Musi lepiej pasować do muzyki.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Paanie Włodzimierzu czytam i podziwiam ..podziwiam i czytam. Rzeczywiście - lepiej:) Mirka
Rekomendowane odpowiedzi